Vakgebied

Kort omschreven kun je mij voor alle trainingen en zakelijke coaching inhuren waarin deelnemers hun gedrag leren in te zetten of deze wordt verkent.  Of het nu gaat om een assessment, sollicitatie-, verkoop-of agressietraining; om succesvol te kunnen zijn dient de deelnemer zijn gedrag aan te passen op de situatie en de gesprekspartner. Zo is het ook bij  zakelijke coaching: je kan de ander bewegen door je eigen gedrag aan te passen.

Ik kan het mij voorstellen dat je het waardeert als jouw trainingsacteur praktijkkennis  bezit zodat deze zich nog beter kan verplaatsen in de deelnemers. Mijn 10 jaar praktijkervaring is breed en goed samen te vatten in de volgende 5 categorieën:

  1. Management-  &  Adviesvaardigheden
  2. Assertiviteit & Conflicthantering
  3. Gastheerschap  & Klantcontact
  4. Human Resource Management (HRM)
  5. Verzuim & Re-integratie

Curriculum vitae

Wil je meer weten van mijn werkervaring voordat ik trainingsacteur werd? Ben je benieuwd welke opleiding mij tot een geschoolde trainingsacteur maakte? Bekijk dan mijn CV op LinkedIn.

Workshop

Wil je weten hoe je meer rendement uit de samenwerking met een trainingsacteur haalt. Neem dan eens een kijkje bij Kracht Ervarend Leren.